Superpesisjoukkue, Miehet Superpesis

Manse PP, Tampere - ViVe   0 - 2

Kaupin pesäpallostadion

Vedolle tärkeä vierasvoitto

Vimpelin Veto haki arvokkaan vierasvoiton Tampereelta kaatamalla Miesten Superpesiksen huippuottelussa sarjakärki Manse PP:n 0-2 (1-2,5-9).

Veto voitti avausjakson Matias Rinta-ahon läpilyönnillä ja Jukka-Pekka Vainionpään sivalluksella niukasti 1-2. Mansen jakson ainoan juoksun löi Juha Puhtimäki. Manse johti toista jaksoa 3-1, kunnes Veto kolmannen tasoittavalla iski peräti 8 juoksua. Ensin Vainionpää löi tilanteeksi 3-3. Tämän jälkeen Severi Lassila iski kakkosrajasta läpi tilanteeksi 3-5. Tämän jälkeen Teemu Kinnusen takakenttälyönti painui maisemiin ja Veto siirtyi 3-8 johtoon. Manse kavensi neljännessä vuorossa loppunumeroiksi 5-9 Perttu Ruuskan lyönneillä.

Vedon pelinjohtaja Kari Kleemola oli tyytyväinen pelin jälkeen. -Tärkeä voitto meille ja totta kai maistuu hyvältä kaataa sarjajohtaja. Saatiin toisella jaksolla kaksi läpilyöntiä jotka ratkaisivat voiton meille, Kleemola iloitsi.